به گفته وي کميته امداد امام خميني (ره) به تعداد زيادي از نيازمنداني که مددجوي تحت حمايت نيستند، اما به دليل مشکلات به اين نهاد مراجعه ميکنند به صورت موردي و پس از تحقيقات لازم خدمات ارايه ميدهد.
وي تصريح کرد: استان ايلام با 19 درصد بيشترين و استان تهران بايک و دو دهم درصد کمترين نسبت جمعيت مددجويي را دارند. هم اکنون حدود 35 هزار يتيم فاقد حامي در کشور وجود دارد که غالباً ايتام 15 تا 18 ساله هستند و تمام تلاش ما بر اين است که با فرهنگسازي مناسب براي اين افراد نيز حامييابي انجام شود. اين در حالي است که در برخي از موارد براي ايتام زير 15 سال بيش از يک حامي وجود دارد. در خصوص جذب حاميان خارج از کشور براي ايتام در حال حاضر بيش از 10 هزار يتيم توسط حاميان خارج از کشور حمايت ميشوند که هيأت کافل اليتيم کويت با حمايت قريب به 8 هزار و 700 يتيم، مهمترين حامي خارج از کشور ايتام تحت پوشش است.
معاون امور حمايت و خانواده کميته امداد امام خميني (ره) درباره وضعيت سهام عدالت مددجويان خاطرنشان کرد: يکي از مهمترين اقدامات دولت نهم در زمينه گسترش عدالت، طرح واگذاري سهام عدالت است که خوشبختانه در اين مورد تاکنون اقدامات مفيد و سازندهاي صورت گرفته است، به گونهاي که تاکنون بيش از 3 ميليون و 200 هزار نفر از مددجويان تحت پوشش اين نهاد اين سهام واگذار شده و در مورد بقيه افراد در تلاشيم تا ضمن تعامل با ستاد مرکزي توزيع سهام عدالت، باقيمانده مددجويان نيز ثبتنام شوند تا از مزاياي اين طرح بهرهمندشوند.
ابراهيمي در ادامه يادآور شد: در حوزه فعاليتهاي مربوط به سلامت در اين معاونت، 4 فعاليت بيمه خدمات درماني مددجويان شهري تحت پوشش، ارتباط شاخصهاي بهداشتي نيازمندان، پرداخت فرانشيز و خدمات ويژه درمان و فعاليت کمک به رفع سوء تغذيه مددجويان وجود دارد و تعداد بيمه شدگان تحت پوشش اين نهاد بيش از 1 ميليون و 750 هزار نفر هستند.
وي با اشاره به نقش کميته امداد امام خميني(ره) در جريان سفرهاي رياست جمهوري گفت: اين نهاد جزء فعال ترين سازمان ها در جريان سفرهاي استاني رياست جمهوري است به گونهاي که تعداد نامه هاي دريافتي مربوط به اين نهاد در جريان دور اول سفر رياست جمهوري 2 ميليون و 640 هزار نامه است که در حدود نيمي از کل نامههاي دريافتي را شامل مي شود./ 100
انتهای پیام/